Vi tilbyder en bred vifte af kvalitetsikre løsninger til private hjem og til virksomheder

PRIVAT

Vi udfører alle tagopgaver, lægger nye terrasser, foretager små og store renoveringer, udskifter vinduer og døre, samt energioptimerer din bolig.

ERHVERV

Vi udskifter døre og vinduer, udfører renoveringer, istandsætter lejemål mv, samt opsætter vægge. 

Vi er desuden specialister i:


  • Hoved- og fagenteripriser 
  • Nybyg, ombyg- og tilbyg
  • Almindeligt tømrer- og snedker arbejde
  • Brandsikring


- Vi tilbyder altid skræddersyet og holdbare løsninger til vores kunder, uanset om det er til det private hjem eller for erhvervskunder. 

_M9A3068
AA30A65F-9A1D-477B-AFC5-56926FBE147C 2

Trænger taget til en reparation eller skal det udskiftes?


Vi har mange års erfaring med at udføre div. komplette tagrenoveringer, reparationer efter skybrud/stormskader, tagisolering samt opførelse af tilbygninger i form af nye konstruktioner og spær.
Vi bistår også med faglig og professionel rådgivning når det drejer sig om hvorvidt der er brug for flere mindre reparationer eller helt nyt tag. Vil du klima- og energioptimere din bolig er det i en god ide at starte med at kigge på tagets tilstand. Nogle gange kan flere mindre reparationer give et tag ekstra levetid på 10-15 år. Her kan der være mange penge at spare på fx opvarmning af huset. 

Lad os bygge din nye terrasse 


Skal terrassen repareres, eller skal der lægges en, er vi eksperter. Alle træsorter arbejder forskelligt når de bliver lagt og udsat for det danske vejr. Derfor kræver det god faglig kendskab til netop dette når der skal lægges en terrasse. Mange ønsker en terrasse der kræver minimal vedligholdelse, og længst mulig levetid. På billedet ses en terrasse der er blevet lagt af planker lavet af den sydamerikanske træsort Cumaru, som også har et naturligt højt indhold af naturlige olier, som beskytter træet imod svamp og råd. Grundet træets hårdhed kan sådan en terrasse nøjes med en enkelt hårdtræsoliebehandling en gang om året.