OM OS


- Din lokale tømrer i storkøbenhavn og omegn.

VORES FILOSOFI

Håndværk skal være til at stole på.

Derfor er kommunikation, forventningafstemning kombineret med høj faglighed og professionel byggekvalitet i højsæde når vi udfører opgaver, uanset om det er for erhvervskunder eller i det private hjem. 

Uafhængigt om der er brug for store eller små løsninger leverer vi altid et kvalitetsdygtigt arbejde. Vi har et tæt samarbejde med en bred vifte af lokale entreprenører i form af murere, VVS, malere, og elektrikkere. Disse samarbejder gør vi også har mulighed for at levere totaløsninger, som kan spare kunder både tid og penge.

Tilfredse kunder - hver gang.

En opgave er ikke afsluttet før kunden er tilfreds. Hos Elvis Byg skal byggeprocessen, uanset størrelse, være en god og positiv oplevelse for kunden. Derfor får vores kunder altid løbende opdateringer, og vi vil hellere end gerne besvare opklarende spørgsmål undervejs, således det endeligt resultat, bliver som forventet.

Kvalitet til tiden, og overholdte aftaler er lige så vigtige for os, som det er for vores kunder. Vi sørger altid for at levere et godt stykke håndværk, og rydder naturligvis pænt op efter os selv - både under udførelse, og ved levering. 

Vi forstår dit byggeprojekt.

OM OS

Elvis Byg blev stifet i 2018 af Allan Dahl Hansen, og Emil Saabye Andersen. Vi har dog mere end 30 års branche-erfaring inden for erhvervsbyggeri, samt opgaver i private hjem. Vi har til daglig hovedkvarter i Herlev, men udfører opgaver i hele storkøbenhavn- og omegn.